Milo *suomalainen*

uros Varattu Suomessa Päivitetty 24.9.2017

Uroskoira, n. 3v. kastroidaan

09.09.2017 Milon rotuperimässä on akitaa, saksanpaimenkoiraa, eteläveväjänpaimenkoiraa sekä pyreneittenkoiraa. Milo on ystävällinen ja rauhallinen herra. Uusiin ihmisiin Milo tulee innokkaasti tekemään tuttavuutta ja nojautuu rapsutettavaksi. Lenkille lähdetään hyvin rauhallisesti, eikä Milo turhista hötkyile. Milo tarvitsee kuitenkin vielä peruskoulutusta mm. remmissä kulkemiseen.
Kissojen kanssa Milo tulee hyvin toimeen, eikä oikeastaan välitä niistä tuon taivaallista. Milo on tottunut elämään ainoana koirana aikuisperheessä. Milo on kooltaan suuri, säkä noin 70cm ja painoa noin 40kg.
Milolle puhjenneen eroahdistuksen takia sille etsitään nyt kiireesti uutta kotia. Uudella kodilla tulisi olla paljon aikaa sekä kärsivällisyyttä totuttaa Milo yksinoloon sekä taitoa kouluttaa eroahdistusta pois. Paras paikka olisi omakotitalossa, koirakokemusta jo kartuttaneesta perheestä. Milo asuu tällä hetkellä Vantalla.

KULUKORVAUS koirasta on 300 €. Kulukorvauksella koira on saanut rabies- ja nelosrokotuksen (parvo, penikkatauti, tarttuva maksatulehdus, kennelyskä) ja on madotettu vähintään kertaalleen. Se on tunnistemerkitty ja siru on rekisteröity Turvasiru.fi- palveluun. Koira on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi.

Tiedustelut

puhelin: 040 762 1555 (ma-su 10-20)

sähköposti: salla * rekkurescue.com (korvaa * @-merkillä)

Huom! Kyselyt puhelimitse AINOASTAAN edellämainittuina ajankohtina! Ensimmäistä kertaa kyselyä tehdessäsi toivon ensimmäistä yhteydenottoa tehtäväksi puhelimitse.

Huomioithan kuvausta lukiessasi, että teksti on kirjoitettu usein koiran ollessa tarhalla. Eläimen käytös yleensä muuttuu ainakin jonkin verran sen kotiuduttua! Varaudu etukäteen mahdollisiin ongelmiin, koska koirat ovat yleensä kouluttamattomia ja koulutus/sopeutuminen vie oman aikansa. Eläintä ei tule ottaa koskaan säälistä.

Muistathan, että tämä on meille palkatonta VAPAAEHTOISTYÖTÄ palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti kun voimme. Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin!

Tutustuthan etukäteen Kun harkitset rescue koiran hankintaa, luovutussopimukseen sekä koiran ottajan oppaaseen, kiitos! Vastaanotamme koirakyselyitä vain 20 vuotta täyttäneiltä.