Julle *suomalainen*

uros (kastroitu) Suomessa Päivitetty 22.9.2017

Uroskoira, 7kk

08.09.2017 Reipas ja ystävällinen Julle juniori etsii uutta kotia. Jullen rotuperimästä löytyy saksanpaimenkoira ja luultavasti kelpie joten pojalla riittää energiaa touhuta. Julle tulee toimeen toisten koirien kanssa ja on ehtinyt jo tutustua kissaan mikä oli Jullen mielestä hieman tylsä tyyppi. Pienten koirien kanssa Julle on liian innokas joten tulevassa kodissa olisi hyvä olla saman kokoinen kaveri odottamassa. Hihnakävely sujuu jo melko hyvin mutta koulutusta siihenkin vielä tarvitaan. Lapsista ei ole kokemusta joten ihan pienten lasten perheeseen Jullea ei sijoiteta, kouluikäisten lapsien kanssa varmaan pärjää jo paremmin. Julle on innokas nuori poika joka ei aina tajua omaa kokoaan ja saattaa vahingossa innokkuudellaan pienemmät kaataa. Säkäkorkeutta pojalla on n.60cm ja painoa 27kg. Jullelle etsitään kotia joko rivi-tai omakotitalosta ja tulevan kodin tulee sitoutua pojan kouluttamiseen. Julle on sisäsiisti.


KULUKORVAUS koirasta on 300 €. Kulukorvauksella koira on saanut rabies- ja nelosrokotuksen (parvo, penikkatauti, tarttuva maksatulehdus, kennelyskä) ja on madotettu vähintään kertaalleen. Se on tunnistemerkitty ja siru on rekisteröity Turvasiru.fi- palveluun. Koira on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi.

Tiedustelut

puhelin: 050 307 1742 (ma-su klo 15-20)

sähköposti: minna * rekkurescue.com (korvaa tähti @-merkillä)

Huom! Kyselyt puhelimitse AINOASTAAN edellä mainittuina ajankohtina! Kyselyitä vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä!

Huomioithan kuvausta lukiessasi, että teksti on kirjoitettu usein koiran ollessa tarhalla. Eläimen käytös yleensä muuttuu ainakin jonkin verran sen kotiuduttua! Varaudu etukäteen mahdollisiin ongelmiin, koska koirat ovat yleensä kouluttamattomia ja koulutus/sopeutuminen vie oman aikansa. Eläintä ei tule ottaa koskaan säälistä.

Muistathan, että tämä on meille palkatonta VAPAAEHTOISTYÖTÄ palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti kun voimme. Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin!

Tutustuthan etukäteen Kun harkitset rescue koiran hankintaa, luovutussopimukseen sekä koiran ottajan oppaaseen, kiitos! Vastaanotamme koirakyselyitä vain 20 vuotta täyttäneiltä.