Kerttu-lin *suomalainen*

narttu (steriloitu) Varattu Suomessa Päivitetty 21.9.2017

Leikattu naaraspentu, synt. 2/2017, kotihoidossa Espoossa.

12.9.2017 Kerttu ja Lissu kävivät sterilisaatiossa ja Kertun kohdalla toipuminen kesti hiukan Lissua kauemmin. Potkupuku ei ole ollut kamalan mieleinen, mutta hyvin onnistuu rajutkin iltarallit siskon kanssa. Kerttu on edelleen siskoaan rauhallisempi ja on oppinut nauttimaan ihmisen sylittelystä ja tulee itsekin syliin hakemaan huomiota.

29.8.2017 Kerttu saapui kesäkuun alussa kodinvaihtajana Porvoosta etsimään uutta kotia siskonsa Lissun kanssa. Pennut jäivät orvoiksi 10 viikon iässä, jonka jälkeen aikaisemmassa kodissa asustellut aikuinen kollikissa Jorma otti pennut hoivaansa ja opetti ne hellän päättäväisesti kissojen tavoille.

Kerttu on pieni ja suloinen kaunokainen, vähän arempi kuin siskonsa Lissu. Kerttun maukaisu on hento, hellyttävä ja lähes kuulumaton. Kertun kehräystä on kotihoitopaikassa jouduttu hiukan odottelemaan, mutta nykyisin Kerttu kehrää hennosti. Kerttu on sosiaalinen eikä aristele uusia tuttavuuksia ja pitää myös kovasti lapsista. Leikkiminen siskon ja Jorman kanssa on mielipuuhaa. Kissoille tyypillisesti riehuminen alkaa yleensä silloin kun hoitohenkilökunta menee nukkumaan.

Lissun ja Kertun alkutaival oli haastava ja kaikki kolme sairastivat saapuessaan ripulia. Etenkin Lissu ja Kerttu olivat huonossa kunnossa. Hoidolla tytöt kuitenkin alkoivat toipua nopeasti.
Kerttu on kotihoitopaikassaan tottunut toimenpiteisiin ja ne eivät häntä pelota. Kerttu kuitenkin säikkyy vielä kovia ääniä, mutta rohkaistuu päivä päivältä.

Kerttu ja Lissu etsivät uutta kotia itsestään riippumattomista syistä ja tahtovat yhteiseen kotiin, jossa leikit voivat jatkua ja sisko on turvana.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, toimi näin.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 190 €. Kulukorvauksella pentu on saanut kolmoisrokotuksen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama ja vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru.fi-palveluun.

Tiedustelut

puhelin: 045 217 1719 / Essi, vain soittoaikoina

sähköposti: essi*rekkurescue.com (tähti @-merkki)

Soittoajat:

ti 20:00-21.00
to 20:00-21.00

HUOM! Yhteydenotot ensin sähköpostitse. Kerro itsestäsi sekä millainen koti kissalle olisi tarjolla. Viestin aiheeseen kissan nimi.

Muistathan, että tämä on meille palkatonta VAPAAEHTOISTYÖTÄ palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti kun voimme. Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin!

Kyselyitä vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä!

Luethan ennen yhteydenottoa sivuiltamme löytyvät kissatiedotteet ja luovutussopimuksen. Lisätiedot rokotuksista, madotuksista, mikrosirusta ja kulukorvauksista yms. löytyvät niistä.
Kiitos!