Lissu-beth *suomalainen*

narttu (steriloitu) Varattu Suomessa Päivitetty 21.9.2017

Leikattu naaraspentu, synt. 2/2017, kotihoidossa Espoossa.

12.9.2017 Kerttu ja Lissu kävivät sterilisaatiossa, mutta se ei ole juuri hiljentänyt sisarusten välillä rajujakin iltaralleja. Lissu on itsenäisempi ja rohkeampi sisaruksista, mutta huomio kelpaa Lissullekin. Silittelyn palkaksi saa kuunnella Lissun kehruukonetta täysillä kierroksilla.

29.8.2017 Lissu saapui kesäkuun alussa kodinvaihtajana Porvoosta etsimään uutta kotia siskonsa Kertun kanssa. Pennut jäivät orvoiksi 10 viikon iässä, jonka jälkeen aikaisemmassa kodissa asustellut aikuinen kollikissa Jorma otti pennut hoivaansa ja opetti ne hellän päättäväisesti kissojen tavoille.

Lissu on reipas, sosiaalinen ja ihmisrakas kehruukone, joka huolehtii myös tarvittaessa herätyskellona toimimisesta puskemalla ja kovasti kehräämällä. Lissu on siskoaan Kerttua hieman isompi ja rohkeampi, klassista tabbykuviota kantava kaunotar.

Ruoan suhteen Lissu on ahmatti ja kaikki ruoka maistuu ja kuppikin nuollaan tarkkaan kiiltäväksi. Hoitotoimenpiteet eivät tuota ongelmia. Leikkiminen siskon ja Jorman kanssa on mielipuuhaa. Kissoille tyypillisesti riehuminen alkaa yleensä silloin kun hoitohenkilökunta menee nukkumaan.

Lissun ja Kertun alkutaival oli haastava ja kaikki kolme sairastivat saapuessaan ripulia. Etenkin Lissu ja Kerttu olivat huonossa kunnossa. Hoidolla tytöt kuitenkin alkoivat toipua nopeasti.

Lissu ja Kerttu etsivät uutta kotia itsestään riippumattomista syistä ja
tahtovat yhteiseen kotiin, jossa leikit voivat jatkua ja sisko on turvana.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, toimi näin.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 190 €. Kulukorvauksella pentu on saanut kolmoisrokotuksen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama ja vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru.fi-palveluun.

Tiedustelut

puhelin: 045 217 1719 / Essi, vain soittoaikoina

sähköposti: essi*rekkurescue.com (tähti @-merkki)

Soittoajat:

ti 20:00-21.00
to 20:00-21.00

HUOM! Yhteydenotot ensin sähköpostitse. Kerro itsestäsi sekä millainen koti kissalle olisi tarjolla. Viestin aiheeseen kissan nimi.

Muistathan, että tämä on meille palkatonta VAPAAEHTOISTYÖTÄ palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti kun voimme. Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin!

Kyselyitä vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä!

Luethan ennen yhteydenottoa sivuiltamme löytyvät kissatiedotteet ja luovutussopimuksen. Lisätiedot rokotuksista, madotuksista, mikrosirusta ja kulukorvauksista yms. löytyvät niistä.
Kiitos!