Hilppa *suomalainen*

narttu (steriloitu) Suomessa Päivitetty 5.9.2017

Leikattu 1-vuotias naaras, kotihoidossa Vantaalla.

5.9.2017 Reipas Hilppa vielä omaa syliä vailla. Pikkulikka ei ujostele vieraita ja lapsetkin ovat siitä kiinnostavia, joten voisi sopia hyvin lapsiperheeseenkin.

15.8.2017 Hilppa on noin vuoden ikäinen hurmaava kissaneiti. Se leikkii mielellään itsekseen pallolla tai ihmisen kanssa narulla. Rapsutukset ja helliminen kelpaavat erittäin hyvin, ja sylissäkin Hilppa-kissa viihtyy torkkumassa. Yöllä Hilppa tulee mieluusti viereen nukkumaan. Hiekkalaatikkoa Hilppa käyttää siististi.

Edellisessä kodissaan Hilppa asui toisen kissan kanssa, joten kissaseura on tuttua. Se etsiikin kotia, jossa sille olisi kiva tyttökissa kaveriksi.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, toimi näin.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 130 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.

Tiedustelut

puhelin: 045 614 7290 / Hanna-Maija, vain soittoaikoina

sähköposti: hanna-maija*rekkurescue.com (tähti @-merkki)

Soittoajat:

Hei! Olen työmatkalla, ja palaan sähköpostin ääreen jälleen ma 25.9.

seuraava soittoaikani on ke 27.9. klo 19:00-19:30

HUOM! Yhteydenotot ensin sähköpostitse. Kerro itsestäsi sekä millainen koti kissalle olisi tarjolla. Viestin aiheeseen kissan nimi.

Muistathan, että tämä on meille palkatonta VAPAAEHTOISTYÖTÄ palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti kun voimme. Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin!

Kyselyitä vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä!

Luethan ennen yhteydenottoa sivuiltamme löytyvät kissatiedotteet ja luovutussopimuksen. Lisätiedot rokotuksista, madotuksista, mikrosirusta ja kulukorvauksista yms. löytyvät niistä.
Kiitos!