Hilda *suomalainen*

narttu Suomessa Päivitetty 20.8.2017

Naaraspentu, leikataan, synt. 18.5.2017, kotihoidossa Helsingissä. Luovutusaikasintaan 25.8.2017.

20.8.2017 Hildasta ei oteta enempää kyselyitä vastaan.

9.8.2017 Reippaat ja sosiaaliset pennut Hugo, Hilda, Hector ja Hilarius muuttivat noin viikon ikäisinä emojensa Ellan ja Etan kanssa Rekku Rescuen kotihoitopaikkaan.

Hilda on pentueen rohkein, jopa rämäpäinen pikkukissa joka ryntää suin päin uusiin seikkailuihin ja on äärettömän utelias. Tutustuessaan sijaiskodin omiin kissoihin, pikku neiti oli jo ensitapaamisessa heti leikkimässä ison kollin hännällä. Hilda ei siis turhia arastele! Hilda on leikkisä mutta viihtyy myös ihmisen sylissä siliteltävänä.

Hilda muuttaisi mielellään toisen leikkisän tyttökissan kaveriksi.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, toimi näin.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 190 €. Kulukorvauksella pentu on saanut kolmoisrokotuksen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama ja vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru.fi-palveluun.

Tiedustelut

puhelin: 050 307 1747/ Anni, ainoastaan soittoaikana!

sähköposti: anni * rekkurescue.com (korvaa * @-merkillä)

Soittoajat:

ke klo 18.00-18.30
su klo 11-12

HUOM! Yhteydenotot mieluiten ensin sähköpostitse. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Palaan asiaan niin pian kuin suinkin kykenen. Viestin aiheeseen kissan nimi.

Muistathan, että tämä on meille palkatonta VAPAAEHTOISTYÖTÄ palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti kun voimme. Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin!

Kyselyitä vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

Luethan ennen yhteydenottoa kissatiedotteet sivultamme. Lisätiedot rokotuksista, madotuksista, mikrosirusta ja kulukorvauksista yms. löytyvät niistä. Tutustuthan myös Rekku Rescuen luovutussopimukseen. Kiitos!