Komistus *suomalainen*

uros Varattu Suomessa Päivitetty 17.8.2017

Urospentu, leikataan, synt. 5/17, luovutus aikaisintaan viikolla 33, kotihoidossa Helsingissä.

8.7.2017 Komistus ja sen sisarukset Kaveri ja Kulta muuttivat Etelä-Savosta pääkaupunkiseudun sykkeeseen kotia etsimään.

Komistus on todellinen herrasmies. Joskus hieman ujostuttaa, mutta silitykset kelpaavat ja sylissäkin se viihtyy. Se seuraa vieraita ensin hieman sivusta, mutta tulee nopeasti tutustumaan.

Komistuksella on upea musta turkki. Mustat kissat tuottavat onnea, eikö niin?

Koska Komistus on energinen tyyppi, kotona kotona olisi hyvä olla leikkisä kissakaveri. Rohkea kaveri auttaisi myös Komistusta voittamaan ujoutensa.


HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, toimi näin.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 190 €. Kulukorvauksella pentu on saanut kolmoisrokotuksen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama ja vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru.fi-palveluun.

Tiedustelut

puhelin: 050 346 6550

sähköposti: sonja*rekkurescue.com (tähti @-merkki)

Soittoajat:
ke klo 20:00 - 21:00
la klo 20:00 - 21:00

HUOM! Yhteydenotot ensin sähköpostitse. Kerro itsestäsi sekä millainen koti kissalle olisi tarjolla. Viestin aiheeseen kissan nimi.

Muistathan, että tämä on meille palkatonta VAPAAEHTOISTYÖTÄ palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti kun voimme. Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin!

Kyselyitä vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä!

Luethan ennen yhteydenottoa sivuiltamme löytyvät kissatiedotteet ja luovutussopimuksen. Lisätiedot rokotuksista, madotuksista, mikrosirusta ja kulukorvauksista yms. löytyvät niistä.
Kiitos!