Sona *Viro*

narttu (steriloitu) Suomessa Päivitetty 27.7.2017

Leikattu naaras, synt. 5/16, kotihoidossa Helsingissä.

27.7.2017 Sonasta ei toistaiseksi oteta vastaan lisää kyselyitä.

19.7.2017 Sona on noin vuoden ikäinen erittäin vilkas ja leikkisä tyttökissa. Sonan lempipuuhaa on höyhenlelujen jahtaaminen, ja niiden perässä se hyppää pitkiäkin loikkia. Sona tulee hyvin toimeen toisten kissojen kanssa ja toiveena olisikin, että uudessa kodissa olisi Sonalle kaveriksi toinen nuori, reipas ja leikkisä kissa. Sona on aktiivinen kissa ja vaatii paljon huomiota ja aktivointia omistajaltaan. Sona tykkää rapsutuksista ja sen voi ottaa syliin hoitotoimenpiteitä varten, joiden pitäisi sujua ongelmitta.

Sona saattaa olla hiukan aggressiivinen ruuan kanssa ja välillä ahmii ja oksentaa sitten syötyään liikaa. Ruokailujen kanssa on siis oltava tarkkana. Myös kovat äänet ja äkilliset liikkeet nostattavat helposti Sonan karvat pystyyn ja selän koukkuun. Sona on todella kaunis kermanvaalea tyttö, jossa saattaa ulkonäön perusteella olla ripaus siamilaista. Sillä on luonnetta ja siksipä se kaipaakin osaavaa ja riittävästi huomiota tarjoavaa kotia, jossa pääsee leikkimään toisen kissan kanssa.

Sona on tullut Rekku Rescuelle kodinvaihtajana itsestään riippumattomista syistä ja on alun perin kotoisin Virosta.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, toimi näin.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 130 €. ulukorvauksella kissa on saanut kolmoisrokotuksen (calici, herpes ja kissarutto) tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama ja se on vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru.fi-palveluun.

Tiedustelut

puhelin: 045 217 1719 / Essi, vain soittoaikoina

sähköposti: essi*rekkurescue.com (tähti @-merkki)

Soittoajat:

ti 19:00-20:00
to 19:00-20:00

HUOM! Yhteydenotot ensin sähköpostitse. Kerro itsestäsi sekä millainen koti kissalle olisi tarjolla. Viestin aiheeseen kissan nimi.

Muistathan, että tämä on meille palkatonta VAPAAEHTOISTYÖTÄ palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti kun voimme. Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin!

Kyselyitä vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä!

Luethan ennen yhteydenottoa sivuiltamme löytyvät kissatiedotteet ja luovutussopimuksen. Lisätiedot rokotuksista, madotuksista, mikrosirusta ja kulukorvauksista yms. löytyvät niistä.
Kiitos!