Koto *suomalainen*

narttu Suomessa Päivitetty 20.7.2017

Naaraspentu (leikataan), synt. 4/2017, kotihoidossa Helsingissä.

17.7.2017 Koto ja sen sisarukset Biwa ja Shou löydettiin pusikosta Kiteeltä noin viikon ikäisinä. Onneksi myös emokissa saatiin loukutettua, ja se pääsi mukaan hoitamaan pentujaan. Isoon populaatioon kuulunut kissaperhe siirtyi Rekku Rescuen kotihoitopaikkaan Helsinkiin, kun pennut olivat noin kolmiviikkoisia.

Emo pysyi arkana, mutta pennut tottuivat pikkuhiljaa ihmisiin. Pennuille kuitenkin jäi pieni arkuus yllätyksiä kohtaan. Emo opetti pennut myös hyvin hiljaisiksi. Koto ei aikaisemmin maukunut ollenkaan, mutta oppi vikisemisen jalon taidon muutama viikko sitten. Silloin Koto tuntemattomasta syystä lopetti syömisen ja alkoi laihtua. Hoitajat aloittivat sen seurauksena pakkoruokinnan ("Ja täällähän ei laihduta!") eikä Koto aina arvostanut sitä, että suuhun tungettiin jatkuvasti ruiskulla lisää ruokaa.

Tätä kesti kaksi viikkoa ja sen jälkeen ruokahalu palautui korkojen kera. Nyt Koto on kupin vieressä vaatimassa lisää ruokaa heti, jos lautanen pääsee tyhjenemään. Silloinkin Kosta lähtee vain vaatimaton "Meep”.

Koton tulevalta kodilta toivomme leikkisää, mutta huomaavaista kissakaveria eikä liian yllätysrikasta ympäristöä. Koto tulee hyvin toimeen siskonsa Biwan kanssa, joten heistä tulisi hyvät loppuelämän kaverit. Leikkiminen ja aktivoiminen on tärkeää ettei Koton tarvitse itse keksiä leikkejään. Ja tietysti Koto haluaa ihmisen, joka haluaa sylikissan.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, toimi näin.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 190 €. Kulukorvauksella kissa on saanut kolmoisrokotuksen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama ja se on vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru.fi-palveluun.

Tiedustelut

puhelin: 045 608 0787/Sadri, ainoastaan soittoaikoina!

sähköposti: sadri * rekkurescue.com (korvaa tähti @-merkillä)

Soittoajat:
su 23.7. klo 18-18.30

HUOM! Yhteydenotot ensin sähköpostitse. Kerro itsestäsi sekä millainen koti kissalle olisi tarjolla. Viestin aiheeseen kissan nimi.

Muistathan, että tämä on meille palkatonta VAPAAEHTOISTYÖTÄ palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti kun voimme. Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin!

Kyselyitä vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä!

Luethan ennen yhteydenottoa sivuiltamme löytyvät kissatiedotteet ja luovutussopimuksen. Lisätiedot rokotuksista, madotuksista, mikrosirusta ja kulukorvauksista yms. löytyvät niistä.
Kiitos!