Biwa *suomalainen*

narttu Suomessa Päivitetty 20.7.2017

Naaraspentu (leikataan), synt. 4/2017, kotihoidossa Helsingissä.

17.7.2017 Biwa ja sen sisarukset Koto ja Shou löydettiin pusikosta Kiteeltä noin viikon ikäisinä. Onneksi myös emokissa saatiin loukutettua, ja se pääsi mukaan hoitamaan pentujaan. Isoon populaatioon kuulunut kissaperhe siirtyi Rekku Rescuen kotihoitopaikkaan Helsinkiin, kun pennut olivat noin kolmiviikkoisia.

Emo pysyi arkana, mutta pennut tottuivat pikkuhiljaa ihmisiin. Biwa oli se, joka ensimmäisenä ryömi ulos pesästä ja kiipesi ihmisen syliin. Biwa on edelleenkin se, joka uudessa tilanteessa on pentueen rohkein, mutta ei välttämättä niin rohkea kuin kissanpennut yleensä. Emolta jäi pieni varovaisuus ja hiljaisuus. Biwa ei koskaan mau'u. Paitsi ehkä joskus, kun tulee kakka.

Biwan tulevalta kodilta toivomme energistä kissakaveria eikä liian yllätysrikasta ympäristöä. Biwa tulee hyvin toimeen siskonsa Koton kanssa, joten heistä tulisi hyvät loppuelämän kaverit. Leikkiminen ja aktivoiminen on tärkeää ettei Biwan tarvitse itse keksiä leikkejään. Ja tietysti Biwa haluaa ihmisen, joka haluaa sylikissan.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, toimi näin.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 190 €. Kulukorvauksella kissa on saanut kolmoisrokotuksen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama ja se on vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru.fi-palveluun.

Tiedustelut

puhelin: 045 608 0787/Sadri, ainoastaan soittoaikoina!

sähköposti: sadri * rekkurescue.com (korvaa tähti @-merkillä)

Soittoajat:
su 23.7. klo 18-18.30

HUOM! Yhteydenotot ensin sähköpostitse. Kerro itsestäsi sekä millainen koti kissalle olisi tarjolla. Viestin aiheeseen kissan nimi.

Muistathan, että tämä on meille palkatonta VAPAAEHTOISTYÖTÄ palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti kun voimme. Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin!

Kyselyitä vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä!

Luethan ennen yhteydenottoa sivuiltamme löytyvät kissatiedotteet ja luovutussopimuksen. Lisätiedot rokotuksista, madotuksista, mikrosirusta ja kulukorvauksista yms. löytyvät niistä.
Kiitos!