Vaahtera *suomalainen*

narttu (steriloitu) Suomessa Päivitetty 24.7.2017

Leikattu naaras, aikuinen, kotihoidossa Espoossa.

17.7.2017 Vaahtera on arviolta kahden vuoden ikäinen leikattu löytökissa Kouvolan seudulta. Luonteeltaan Vaahtera on vilkas, erittäin ihmisrakas ja sosiaalinen. Se rakastaa rapsutuksia yli kaiken. Vaahteran kotihoitopaikassa on kaksi koiraa. Niihin Vaahtera suhtautuu rauhallisesti ja pelottomasti - kunhan koirat pysyvät pienen välimatkan päässä eivätkä osoita liiallista tuttavallisuutta. Muutoin Vaahtera ilmaisee mielipiteensä sähisemällä.

Vaahtera etsii kotia joko ainoana kissana tai kivan tyttökissan kaverina. Se voisi pärjätä myös kissoihin tottuneen koiran kanssa samassa kodissa.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, toimi näin.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 130 €. Kulukorvauksella kissa on saanut kolmoisrokotuksen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama ja se on vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru.fi-palveluun.

Tiedustelut

puhelin: 045 614 7290 / Hanna-Maija, vain soittoaikoina

sähköposti: hanna-maija*rekkurescue.com (tähti @-merkki)

Soittoajat:

ti 1.8. klo 19-20

HUOM! Yhteydenotot ensin sähköpostitse. Kerro itsestäsi sekä millainen koti kissalle olisi tarjolla. Viestin aiheeseen kissan nimi.

Muistathan, että tämä on meille palkatonta VAPAAEHTOISTYÖTÄ palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti kun voimme. Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin!

Kyselyitä vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä!

Luethan ennen yhteydenottoa sivuiltamme löytyvät kissatiedotteet ja luovutussopimuksen. Lisätiedot rokotuksista, madotuksista, mikrosirusta ja kulukorvauksista yms. löytyvät niistä.
Kiitos!