Tane *suomalainen*

uros (kastroitu) Suomessa Päivitetty 22.7.2017

Leikattu urospentu, synt. 4/2017, kotihoidossa Espoossa

22.7.2017 Tane on reipastunut niin paljon, ettei sitä uskoisi samaksi kissaksi. Se on nyt päässyt kotihoitajan omien kissojen kanssa leikkimään ja on uusista tuttavuuksista erittäin innoissaan.

Tane on kova syömään ja sitä pitää välillä vahtia, ettei se oman ruuan lisäksi mene toistenkin ruokia syömään. Se myös rakastaa rapsutuksia ja viihtyy sylissä kehräten lujaa. Uudet ihmiset Tane ottaa innokkaasti vastaan.

19.7.2017 Lisätty uusi kuva.

14.7.2017 Tane ja Kimmo-kissa ovat huhtikuussa syntyneet veljekset. Ne ovat peräisin isohkosta kissapopulaatiosta, eikä niillä ole ollut pikkupentuina kovin paljon ihmiskontakteja. Molemmat ovat vielä arkoja ja saapuessaan hoitopaikkaan jopa hiukan sähisivät, kun hoitaja tuli lähelle. Nyt ne ovat hiljalleen tottuneet hoitajaan eivätkä enää sähise tai piiloudu.

Tanelle maistuu ruoka hyvin ja esim. matolääke on helppo antaa ruuan seassa, sillä se ei sitä siellä huomaa. Tanella on mikrosiru ja se myös leikataan, rokotetaan ja madotetaan.

Tane on kaksikosta rohkeampi ja se uskaltaa tulla lähelle ja haistella kättä, kun sitä tarjoaa. Tane uskaltaa nukkua yöt kotihoitajan sängyn jalkopäässä mutta välillä on mukavampi käpertyä veljen viereen nukkumaan. Tane etsii kotia, jossa olisi jo ainakin yksi reipas kissa, joka auttaisi Tanea muuttumaan entistä rohkeammaksi.


HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, toimi näin.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 190 €. Kulukorvauksella pentu on saanut kolmoisrokotuksen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama ja vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru.fi-palveluun.

Tiedustelut

puhelin: 050 346 6550

sähköposti: sonja*rekkurescue.com (tähti @-merkki)

Soittoajat:
ke klo 20:00 - 21:00
la klo 20:00 - 21:00

HUOM! Yhteydenotot ensin sähköpostitse. Kerro itsestäsi sekä millainen koti kissalle olisi tarjolla. Viestin aiheeseen kissan nimi.

Muistathan, että tämä on meille palkatonta VAPAAEHTOISTYÖTÄ palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti kun voimme. Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin!

Kyselyitä vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä!

Luethan ennen yhteydenottoa sivuiltamme löytyvät kissatiedotteet ja luovutussopimuksen. Lisätiedot rokotuksista, madotuksista, mikrosirusta ja kulukorvauksista yms. löytyvät niistä.
Kiitos!