Britta *Valga*

narttu Varattu Suomessa Päivitetty 26.7.2017

Narttupentu, 5kk

24.07.2017 Brittasta ei oteta tällä hetkellä enempää kyselyjä vastaan

17.7.2017 Britta on pirteä ja kiltti pentu, joka tulee toimeen kissojen sekä muiden koirien kanssa. Britta osaa kulkea jo hyvin hihnassa kaupunkiympäristössäkin, osaa olla yksin kotona ja matkustaa autossakin nätisti. Britta arastelee yhä vieraita ja varsinkin miehiä, jolloin Britta myös haukkuu, mutta muuten Britta ei ole kovin haukkuherkkä.

28.06.2017 Britta ja 5 muuta pentua tulivat yhdistykselle kotia etsimään yksityisen perheen kautta, sillä heillä ei ollut mahdollisuuksia huolehtia pennuista. Rekku Rescue hyvin harvoin tuo pentuja Viron puolelta Suomeen, sillä ne saavat yleensä hyvin koteja myös paikallisesti, mutta tässä tapauksessa päätimme auttaa.

Britta on ujohko mutta ystävällinen tyttö joka nauttii kovasti läheisyydestä. Kävelee hienosti hihnassa vaikka kaikki on tytölle täysin uutta ja ulkoillessa uudet äänet hieman pelottavat. Miehiä aristelee ja saattaa jopa hieman muristakin mutta rohkaisemalla ja omaan tahtiin tutustumalla uskaltautuu haisteluetäisyydelle. Britta tulee toimeen myös lasten kanssa jotka ovat tottuneet jo elämään koirien kanssa, ihan ensimmäiseksi koiraksi lapsiperheeseen Britta ei sovi. Brittan tulevalla kodilla olisi hyvä olla kokemusta aroista koirista sekä osaamista ja aikaa huolehtia Brittan peruskoulutuksesta. Brittan säkä on n.40cm. ja tyttö on kotihoidossa Espoossa.


Kulukorvaus leikkaamattomasta pennusta (max. 6kk) on 400€, josta 100€ palautetaan omistajalle, kun koira on todistettavasti leikattu. Kulukorvauksella koira on saanut rabies- ja nelosrokotuksen (parvo, penikkatauti, tarttuva maksatulehdus, kennelyskä), ulkoloishäädön vähintään kerran sekä heisimadotuksen vähintään kerran (ekinokokki). Se on tunnistemerkitty ja siru on rekisteröity Turvasiru.fi- palveluun. Koiralla on virallinen EU-lemmikkieläinpassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira on virkaeläinlääkärin tarkastama, ja se tuodaan Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle

Tiedustelut

sähköposti: paula * rekkurescue.com (korvaa * @-merkillä)

Huom! 23.-30.7.2017 kyselyt AINOASTAAN sähköpostitse! Kyselyitä vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä!

Muistathan, että tämä on meille palkatonta VAPAAEHTOISTYÖTÄ palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti kun voimme. Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin!

Huomioithan kuvausta lukiessasi, että teksti on kirjoitettu usein koiran ollessa tarhalla. Eläimen käytös yleensä muuttuu ainakin jonkin verran sen kotiuduttua! Varaudu etukäteen mahdollisiin ongelmiin, koska koirat ovat yleensä kouluttamattomia ja koulutus/sopeutuminen vie oman aikansa. Eläintä ei tule ottaa koskaan säälistä.

Kun harkitset rescue koiran hankintaa tutustuhan etukäteen luovutussopimukseen sekä koiran ottajan oppaaseen, kiitos! Vastaanotan koirakyselyitä vain 20 vuotta täyttäneiltä.