Hapsu *suomalainen* (nyk. Taika)

narttu (steriloitu) Suomessa Päivitetty 3.8.2017

1.7.2017 Hapsu sai kodin Helsingistä.

***

Leikattu naaras, synt. arviolta 6/2016, kotihoidossa Helsingissä

12.6.2017 Hapsu on puolipitkäkarvainen kaunotar, jonka turkki on mitä pehmein. Turkki vaatiikin säännöllistä harjaamista, ettei se takkuunnu.

Alussa Hapsun mielestä ihmiset olivat ihan kauheita ja näitä piti paeta kaikkein kauimmaiseen nurkkaan. Tytön rohkeus kasvoi kuitenkin jo parissa viikossa niin, että nyt se on jo ihan rennosti ihmisten parissa ja antaa rapsutella ja silitellä. Tämä tyttö tykkää selvästi läheisyydestä eikä se epäröi huomauttaa, kun huomaa rapsuttelun hidastuvan. Eli sylikissaksi oppiminen on hyvässä vauhdissa.

Hapsu on peräisin isohkosta kissapopulaatiosta Pohjois-Karjalasta. Se tuli yhdistykselle etsimään uutta kotia siskonsa Pimun kanssa.

Hapsu tulee mainiosti toisten kissojen kanssa toimeen ja lähtisi mielellään jonkun toisen kivan kissan kaveriksi, tai vaikkapa siskonsa Pimun kanssa uuteen kotiin.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, toimi näin.
KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 130 €. Kulukorvauksella kissa on saanut kolmoisrokotuksen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama ja vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru.fi-palveluun.