Nasuli *suomalainen*

narttu (steriloitu) Suomessa Päivitetty 20.5.2017

Leikattu naaras, noin 5 v, kotihoidossa Vantaalla.

19.5.2017 Nasuli ja kaverinsa Iituli eli kutsumanimiltään Nasu ja Iita etsivät uutta kotia itsestään riippumattomista syistä. Kissat ovat eläneet yhdessä sisäkissoina.

Nasu on reipas mustavalkoinen tyttö. Kovasti kaipaa rapsutuksia oikein niitä puskemalla vaatien ja sohva on paras paikka kotihoitajan kyljessä kehräillä. Siskonkin kanssa on välillä hyvät touhut, mutta kovasti ihmisen perään on tämä tyttö on. Nasu tykkää tulla viereen nukkumaan usein myös yöksi . Hoikka ja sopusuhtainen on tämä tyttö, ruoan kanssa vähän nirso ja edelleen lemppariruoka on hakusessa. Syli ei ole Nasun lempipaikka, mutta kyllä heti kotiin tullessa otetaan paras paikka sohvalta kotihoitajan kyljestä ja rapsutuksista kovasti nautiskellaan! Nasu ja Iita etsivät ensisijaisesti yhteistä kotia, jossa on aikaa antaa niille huomiota ja hellyyttä.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, toimi näin.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 130 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.

Tiedustelut

puhelin: 045 6080 788/Elisa, ainoastaan soittoaikana!

sähköposti: elisa * rekkurescue.com (korvaa * @-merkillä)

Soittoajat:

su 18.6. klo 16-16.30
ti 20.6. klo 18.00-18.30

Yhteydenotot mieluiten ensin sähköpostitse. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Palaan asiaan niin pian kuin suinkin kykenen. Viestin aiheeseen kissan nimi.

Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin! Muistathan, että tämä on meille VAPAAEHTOISTYÖTÄ opiskelun, palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti kun voimme.

Kyselyitä vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

Luethan ennen yhteydenottoa sivuiltamme löytyvät kissatiedotteet ja luovutussopimuksen. Lisätiedot rokotuksista, madotuksista, mikrosirusta ja kulukorvauksista yms. löytyvät niistä.
Kiitos!