Riki *suomalainen*

uros (kastroitu) Varattu Suomessa Päivitetty 21.5.2017

Kastroitu uroskoira, 1,5v.

17.5.2017 Riki on osoittautunut tottelevaiseksi ja aktiiviseksi kaveriksi, joka osaa jo monet peruskäskyt, mutta vaatii vielä paljon hiomista opeissaan ja omistajaltaan koulutuskokemusta ja jämäkkyyttä. Hihnakäyttätymisessä rauhallisella alueella on parannettavaa, sillä kun autoja, ihmisiä tai muita tiellä liikkujia tulee harvakseltaan vastaan, Riki kovasti menisi sännäten katsomaan, mutta ei pahalla, eikä vilkkaammalla alueella vastaantulijoihin tarvitsekaan kiinnittää juurikaan huomiota. Tarpeeksi väsyttäviä leikkejä, lenkkejä ja opettelua saatuaan Riki osaa olla hyvin yksin, vaikka saattaakin vahtia ääniä haukkumalla silloinkin, mutta tavarat saavat jäädä rauhaan ja unikin tulee. Autossa Riki osaa matkustaa hyvin.

14.05.2017 Amstaffi Riki etsii uutta kotia. Riki on energinen ja hieman itsepäinen kaveri joka tarvitsee paljon koulutusta sekä aktivointia. Ei sijoiteta pienten lasten perheeseen eikä kissojen kaveriksi. Rikille etsitään kotia omakotitalosta ja uudelta omistajalta odotetaan kokemusta kyseisestä rodusta. Lisätietoa Rikistä saadaan kunhan kotihoitopaikassa poikaan ehditään paremmin tutustua.


KULUKORVAUS leikatusta uroskoirasta on 300 €. Kulukorvauksella koira on saanut rabies- ja nelosrokotuksen (parvo, penikkatauti, tarttuva maksatulehdus, kennelyskä), ja on madotettu vähintään kertaalleen. Se on tunnistemerkitty ja siru on rekisteröity Turvasiru.fi- palveluun. Koira on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi.

Tiedustelut

puhelin: 050 307 1742 (ma-su klo 15-20)

sähköposti: minna * rekkurescue.com (korvaa tähti @-merkillä)

Huom! Kyselyt puhelimitse AINOASTAAN edellä mainittuina ajankohtina! Kyselyitä vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä!

Huomioithan kuvausta lukiessasi, että teksti on kirjoitettu usein koiran ollessa tarhalla. Eläimen käytös yleensä muuttuu ainakin jonkin verran sen kotiuduttua! Varaudu etukäteen mahdollisiin ongelmiin, koska koirat ovat yleensä kouluttamattomia ja koulutus/sopeutuminen vie oman aikansa. Eläintä ei tule ottaa koskaan säälistä.

Muistathan, että tämä on meille palkatonta VAPAAEHTOISTYÖTÄ palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti kun voimme. Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin!

Tutustuthan etukäteen Kun harkitset rescue koiran hankintaa, luovutussopimukseen sekä koiran ottajan oppaaseen, kiitos! Vastaanotamme koirakyselyitä vain 20 vuotta täyttäneiltä.