Bisse *suomalainen*

uros (kastroitu) Varattu Suomessa Päivitetty 27.6.2017

Leikattu uros, noin 6 v, kotihoidossa Helsingissä.

1.6.2017 Komea Bisse-poika etsii edelleen omaan kotia, jossa olisi aktiivista leikkiseuraa ja leppoisia makoilu -ja lintujentarkkailemispaikkoja.

Bisse ei saa tarpeekseen lelujen perässä juoksemisesta. Keppilelu on tämän hetken suosikki. Bisse rakastaa myös harjaamista, mikä onkin tarpeen säännöllisesti, jotta upea turkki pysyy kunnossa.

Bissen uudessa kodissa tulisi olla kiltti ja leikkisä kollikaveri odottamassa. Pienten lasten perheeseen Bisse ei sovi.

3.5.2017 Bisse on 6-vuotias kodinvaihtaja, joka saapui Rekkujen hoiviin kaverinsa Pentin kanssa.

Bisse on leikkisä ja herttainen kollipoika, joka hurmaa vierailijat komealla, valkoisella turkillaan. Bisse tykkää kovasti rapsutuksista ja harjaamisesta, mikä onkin hyvä, koska pitkää turkkia on hyvä harjailla ja selvittää usein. Kissa rakastaa kaikenlaisia leluja ja pitkiä leikkituokioita, ja jahtaa mielellään esimerkiksi laservaloa.

Bisse kotiutuisi mielellään joko pitkäaikaisen kaverinsa Pentin kanssa, tai toisen kollikissan seuraksi. Pienten lasten perheeseen Bisse ei sovi.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, toimi näin.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 130 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.

Tiedustelut

puhelin: 045 608 0787/Sadri, ainoastaan soittoaikoina!

sähköposti: sadri * rekkurescue.com (korvaa tähti @-merkillä)

Soittoajat:
su 25.6. klo 18-18.30

HUOM! Yhteydenotot ensin sähköpostitse. Kerro itsestäsi sekä millainen koti kissalle olisi tarjolla. Viestin aiheeseen kissan nimi.

Muistathan, että tämä on meille palkatonta VAPAAEHTOISTYÖTÄ palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti kun voimme. Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin!

Kyselyitä vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä!

Luethan ennen yhteydenottoa sivuiltamme löytyvät kissatiedotteet ja luovutussopimuksen. Lisätiedot rokotuksista, madotuksista, mikrosirusta ja kulukorvauksista yms. löytyvät niistä.
Kiitos!