Leia *Virumaa*

narttu Varattu Virossa Päivitetty 23.5.2017

Narttukoira n.2v. steriloidaan

23.05.2017 Leia sai kodin Virosta

03.05.2017 Leia odottelee kotia Virumaan tarhalla. Ohikulkijat toivat Leian tarhalle sen löydyttyä kuljeksimasta kaupungilla ja sen tarkempaa tietoa neidon historiasta ei ole. Kukaan ei ole myöskään koiran perään kysellyt, joten nyt sille etsitään uutta loppuelämän kotia.
Leia on iloinen ja ystävällinen pakkaus. Alkuun neito oli kovin ihmeissään ja hämmentynyt jouduttuaan tarhalle ja yritti kovasti päästä ulos omasta aitauksestaan samalla raapien kuononsa ruvelle. Nyt, oltuaan reilun kuukauden tarhalla, Leia on rauhoittunut ja odottelee rauhallisesti omassa häkissään. Ulkoiluttajat se kuitenkin ottaa häntä riemusta heiluen vastaan ja lähtee vauhdikkaasti lenkille. Remissä kulkeminen sujuu ihan mallikkaasti, vaikkakin energiaa neitokaisella piisaa. Lenkin jälkeen Leia heittäytyy syliin pitkälleen nauttimaan rapsutuksista ja saamastaan huomiosta. Leialle etsitään aktiivista kotia, joka on valmis sitoutumaan koiraan ja sen kouluttamiseen.

KULUKORVAUS 300 €. Kulukorvauksella koira on saanut rabies- ja viitosrokotuksen (parvo, penikkatauti, tarttuva maksatulehdus, kennelyskä ja leptospiroosi), ulkoloishäädön vähintään kerran sekä heisimadotuksen vähintään kerran (ekinokokki). Se on tunnistemerkitty ja siru on rekisteröity Turvasiru.fi- palveluun. Koiralla on virallinen EU-lemmikkieläinpassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira on virkaeläinlääkärin tarkastama, ja se tuodaan Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle.

Tiedustelut

puhelin: 040 762 1555 (ma-su 10-20)

sähköposti: salla * rekkurescue.com (korvaa * @-merkillä)

Huom! Kyselyt puhelimitse AINOASTAAN edellämainittuina ajankohtina! Ensimmäistä kertaa kyselyä tehdessäsi toivon ensimmäistä yhteydenottoa tehtäväksi puhelimitse.

Huomioithan kuvausta lukiessasi, että teksti on kirjoitettu usein koiran ollessa tarhalla. Eläimen käytös yleensä muuttuu ainakin jonkin verran sen kotiuduttua! Varaudu etukäteen mahdollisiin ongelmiin, koska koirat ovat yleensä kouluttamattomia ja koulutus/sopeutuminen vie oman aikansa. Eläintä ei tule ottaa koskaan säälistä.

Muistathan, että tämä on meille palkatonta VAPAAEHTOISTYÖTÄ palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti kun voimme. Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin!

Tutustuthan etukäteen Kun harkitset rescue koiran hankintaa, luovutussopimukseen sekä koiran ottajan oppaaseen, kiitos! Vastaanotamme koirakyselyitä vain 20 vuotta täyttäneiltä.