Teppo-Taneli *suomalainen*

uros (kastroitu) Suomessa Päivitetty 25.5.2017

12.5.2017 Teppo-Taneli sai kodin Helsingistä toisen kissan kaverina.

***

Leikattu uros, aikuinen, kotihoidossa Vantaalla.

23.4.2017 Teppo-Taneli on hurmaava löytökollipoika Etelä-Savosta. Se on alusta alkaen osoittautunut hyvin reippaaksi kissaksi. Saapuessaan hoitokotiin se tuli heti tervehtimään kaikkia paikallaolijoita. Rapsutuksia ja seuraa rakastavalle Teppo-Tanelille parasta onkin päästä käpertymään rapsuttajan syliin tai viereen kehräämään. Välillä rauhallinen komistus innostuu toki hetkeksi leikkimäänkin. Tepon mieleistä märkäruokaa ei ole hoitokodissa ainakaan vielä löydetty mutta raakaruokaa ja raksuja se syö oikein mielellään.

Teppo-Taneli kaipaa rauhallista kotia, jossa pääsee löhöilemään omistajan kanssa vaikka koko illaksi. Kaveriksi sille voisi sopia toinen rauhallinen nuorehko kollipoika.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, toimi näin

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 130 €. Kulukorvauksella kissa on saanut kolmoisrokotuksen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama ja se on vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru.fi-palveluun.