Proua Jaki *Virumaa*

narttu Virossa Päivitetty 8.7.2017

Narttukoira, noin 10v.

08.07.2017 Hellyydenkipeälle Jakille lisätty video. Kaunis paksuturkkinen rouva odottelee yhä omaa kotia, jossa pääsisi nauttimaan rapsutuksista ja säännöllisistä lenkeistä.

21.04.2017. 21.04.2017 Kaverukset Rouva Jaki ja Herra Laki ovat tulleet tarhalle viime vuoden joulukuussa. Jaki ja Laki olivat siirtyneet talokauppojen yhteydessä talon uusille omistajille, mutta uudet omistajat eivät kuitenkaan tulleet juttuun koirien kanssa ja he toivat molemmat koirat tarhalle etsimään uutta kotia. Jaki on rodultaan venäläis-eurooppalainen laika (http://www.laikajarjesto.fi/rodut/venalais-eurooppalainen-laika). Jaki lähtee innoissaan häntä heiluen ulkoilemaan ja lenkille. Jaki kulkee nätisti remmissä, vaikkakin vauhti on reipasta. Energiaa tuntuu kertyneen tarhalla. Jaki on kaksikosta hiukan nuoremman oloinen, mutta kummankaan koiran tarkkaa ikää ei tiedetä. Jaki on myös kovin ihmisrakas ja kellahtaakin nopeasti syliin pyytämään lisää rapsutuksia. Toisten koirien kanssa Jaki ei kuitenkaan tule juttuun. Jaki etsii kotia rauhallisesta ympäristöstä, mieluiten omakotitalosta.

KULUKORVAUS yli 10 vuotiaasta koirasta tai erityissijoituskoirasta on 150 €. Kulukorvauksella koira on saanut rabies- ja viitosrokotuksen (parvo, penikkatauti, tarttuva maksatulehdus, kennelyskä ja leptospiroosi), ulkoloishäädön vähintään kerran sekä heisimadotuksen vähintään kerran (ekinokokki). Se on tunnistemerkitty ja siru on rekisteröity Turvasiru.fi- palveluun. Koiralla on virallinen EU-lemmikkieläinpassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira on virkaeläinlääkärin tarkastama, ja se tuodaan Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle.

Tiedustelut

puhelin: 040 762 1555 (ma-su 10-20)

sähköposti: salla * rekkurescue.com (korvaa * @-merkillä)

Huom! Kyselyt puhelimitse AINOASTAAN edellämainittuina ajankohtina! Ensimmäistä kertaa kyselyä tehdessäsi toivon ensimmäistä yhteydenottoa tehtäväksi puhelimitse.

Huomioithan kuvausta lukiessasi, että teksti on kirjoitettu usein koiran ollessa tarhalla. Eläimen käytös yleensä muuttuu ainakin jonkin verran sen kotiuduttua! Varaudu etukäteen mahdollisiin ongelmiin, koska koirat ovat yleensä kouluttamattomia ja koulutus/sopeutuminen vie oman aikansa. Eläintä ei tule ottaa koskaan säälistä.

Muistathan, että tämä on meille palkatonta VAPAAEHTOISTYÖTÄ palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti kun voimme. Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin!

Tutustuthan etukäteen Kun harkitset rescue koiran hankintaa, luovutussopimukseen sekä koiran ottajan oppaaseen, kiitos! Vastaanotamme koirakyselyitä vain 20 vuotta täyttäneiltä.