Härra Laki *Virumaa*

uros Virossa Päivitetty 8.7.2017

Uroskoira, noin 10v.

08.07.2017 Ystävälliselle Lakille lisätty video. Laki odottaa häntä vispaten häkissään, että saisi seuraa ja pääsisi vaikka lenkille purkamaan tarhalla kertynyttä energiaa. Tämä kiltti herra matkaisi jo mielellään omaan kotiin.

21.04.2017 Kaverukset Herra Laki ja Rouva Jaki ovat tulleet tarhalle viime vuoden joulukuussa. Laki ja Jaki olivat siirtyneet talokauppojen yhteydessä talon uusille omistajille, mutta uudet omistajat eivät kuitenkaan tulleet juttuun koirien kanssa ja he toivat molemmat koirat tarhalle etsimään uutta kotia. Laki on rodultaan venäläis-eurooppalainen laika (http://www.laikajarjesto.fi/rodut/venalais-eurooppalainen-laika). Ikää tällä herralla on mittarissa jo ainakin 10 vuotta, mutta Laki on yhä hyväkuntoinen ja reipas. Hiukan ylipainoa on kuitenkin päässyt tarhalla kertymään. Laki on todella ihmisrakas ja nauttii saamastaan huomiosta. Toisten koirien kanssa Laki ei kuitenkaan tule juttuun. Laki etsii kotia rauhallisesta ympäristöstä, mieluiten omakotitalosta.

KULUKORVAUS yli 10 vuotiaasta koirasta tai erityissijoituskoirasta on 150 €. Kulukorvauksella koira on saanut rabies- ja viitosrokotuksen (parvo, penikkatauti, tarttuva maksatulehdus, kennelyskä ja leptospiroosi), ulkoloishäädön vähintään kerran sekä heisimadotuksen vähintään kerran (ekinokokki). Se on tunnistemerkitty ja siru on rekisteröity Turvasiru.fi- palveluun. Koiralla on virallinen EU-lemmikkieläinpassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira on virkaeläinlääkärin tarkastama, ja se tuodaan Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle.

Tiedustelut

puhelin: 040 762 1555 (ma-su 10-20)

sähköposti: salla * rekkurescue.com (korvaa * @-merkillä)

Huom! Kyselyt puhelimitse AINOASTAAN edellämainittuina ajankohtina! Ensimmäistä kertaa kyselyä tehdessäsi toivon ensimmäistä yhteydenottoa tehtäväksi puhelimitse.

Huomioithan kuvausta lukiessasi, että teksti on kirjoitettu usein koiran ollessa tarhalla. Eläimen käytös yleensä muuttuu ainakin jonkin verran sen kotiuduttua! Varaudu etukäteen mahdollisiin ongelmiin, koska koirat ovat yleensä kouluttamattomia ja koulutus/sopeutuminen vie oman aikansa. Eläintä ei tule ottaa koskaan säälistä.

Muistathan, että tämä on meille palkatonta VAPAAEHTOISTYÖTÄ palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti kun voimme. Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin!

Tutustuthan etukäteen Kun harkitset rescue koiran hankintaa, luovutussopimukseen sekä koiran ottajan oppaaseen, kiitos! Vastaanotamme koirakyselyitä vain 20 vuotta täyttäneiltä.