Elsa *suomalainen*

narttu Varattu Suomessa Päivitetty 20.4.2017

Narttukoira, 11kk ,steriloidaan

14.04.2017 Elsa on energinen ja ystävällinen tyttö joka etsii uutta kotia. Elsan rotumixistä löytyy labradoria, norjan harmaa hirvikoira, karjalankarhukoira sekä jämtlanninpystykorva. Elsa ottaa vieraat vastaan iloisesti, hieman hyppien, mutta rauhoittuu alkuinnostuksen jälkeen. Hihnakäytöstä tulee vielä harjoitella, hiukan vetää hihnassa ja liikaa innostuessaan alkaa hihnaa pureskelemaan. Vastaantulevista koirista ei välittänyt, nätisti katseli ja hetken päästä huomio oli jo muualla. Elsa tulee toimeen toisten koirien kanssa, tulevassa kodissa voisi hyvin olla koirakaveri jo odottamassa tätä energistä ja leikkisää tyttöä. Elsa on tottunut myös lapsiin. Kissan kanssa on asunut mutta liiallisen innokkuuden takia Elsaa ei suositella kissaperheeseen. Elsalle etsitään liikunnallista kotia jossa jaksetaan myös panostaa koulutukseen. Elsa on kooltaan pienehkö, korkeutta on n.40cm. Elsa on sisäsiisti ja tällä hetkellä kotihoidossa Keravalla.


KULUKORVAUS leikatusta narttukoirasta on 300 €. Kulukorvauksella koira on saanut rabies- ja nelosrokotuksen (parvo, penikkatauti, tarttuva maksatulehdus, kennelyskä) ja on madotettu vähintään kertaalleen. Se on tunnistemerkitty ja siru on rekisteröity Turvasiru.fi- palveluun. Koira on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi.

Tiedustelut

puhelin: 050 307 1742 / Minna ma-su klo 13-20

sähköposti: minna * rekkurescue.com (korvaa tähti @-merkillä)

Huom! Kyselyt puhelimitse AINOASTAAN edellämainittuina ajankohtina!

Huomioithan kuvausta lukiessasi, että teksti on kirjoitettu usein koiran ollessa tarhalla. Eläimen käytös yleensä muuttuu ainakin jonkin verran sen kotiuduttua! Varaudu etukäteen mahdollisiin ongelmiin, koska koirat ovat yleensä kouluttamattomia ja koulutus/sopeutuminen vie oman aikansa. Eläintä ei tule ottaa koskaan säälistä.

Muistathan, että tämä on meille palkatonta VAPAAEHTOISTYÖTÄ palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti kun voimme. Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin!

Tutustuthan etukäteen Kun harkitset rescue koiran hankintaa, luovutussopimukseen sekä koiran ottajan oppaaseen, kiitos! Vastaanotamme koirakyselyitä vain 20 vuotta täyttäneiltä.