Justiina *suomalainen*

narttu (steriloitu) Suomessa Päivitetty 10.4.2017

Leikattu naaras, 6 v, kotihoidossa Helsingissä.

10.4.2017 Justiina on jo aikuiseen ikään päässyt rouvaskissa. Se on leikkisä ja seurallinen - kun itse kaipaa seuraa. Tällöin se puskee kovasti ja kehrää ja käpertyy viereen. Justiina tykkää nukkua yöt sängyssä kehräten ja on muutenkin hyvin rauhallinen ja hiljainen kissa. Justiina ei tykkää nostelusta eikä äkillisistä äänistä ja liikkeistä, mutta muuten se on rohkea ja reipas.

Justiina rakastaa leikkiä laserilla, sen perässä voisi juosta vaikka koko illan. Justiina on joutunut pari kertaa elämänsä aikana emonkin rooliin, mutta nyt se on leikattu eikä sen suhteen ole enää huolta.

Justiina tuli Rekuille kodista, jossa muuton vuoksi pienentyneen reviirin takia toiset kissat alkoivat kiusaamaan sitä. Justiina on pennusta asti ollut samassa kodissa ja tottunut ihmiskontaktiin ja vieraat henkilöt eivät sitä pelota.

Justiinalle haetaan kotia, jossa se voisi olla ainoana kissana.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, toimi näin.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 130 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.

Tiedustelut

puhelin: 045 221 2535/ Viivi

sähköposti: viivi * rekkurescue.com (korvaa tähti @-merkillä)

Soittoajat:

Maanantaisin klo 16-20

HUOM! Yhteydenotot ensin sähköpostitse. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Viestin aiheeseen kissan nimi.

Muistathan, että tämä on meille palkatonta VAPAAEHTOISTYÖTÄ palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti kun voimme. Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin.

Kyselyitä vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

Luethan ennen yhteydenottoa sivuiltamme löytyvät kissatiedotteet ja luovutussopimuksen. Lisätiedot rokotuksista, madotuksista, mikrosirusta ja kulukorvauksista yms. löytyvät niistä.

Kiitos!