Armi *suomalainen*

narttu (steriloitu) Suomessa Päivitetty 10.4.2017

Leikattu naaras, noin 8 kk, kotihoidossa Helsingissä.

10.4.2017 Aramix, tuttavallisemmin Armi, saapui Rekkujen kotihoitopaikkaan etsimään uutta kotia sen omistajan menehdyttyä. Armi on osoittautunut valloittavaksi ja luonteikkaaksi pikkukissaksi! Se on sosiaalinen, utelias, energinen, hellyydenkipeä, leikkisä, kiltti, touhukas ja ilmeikäs.

Armi rakastaa leikkimistä ja pikkukissan päivät kuluvatkin vauhdikkaasti saalistus- ja jahtaustaitoja treenaten. Kaiken puuhastelun keskellä malttaa Armi myös välillä rauhoittua, ja silloin se nauttii rapsutuksista ja intoutuu välillä puskemisen lisäksi myös pusuttelemaan.

Armilla on paljon energiaa, jonka purkamiseen se tarvitsee aktiviteetteja ja uudesta kodista tulisikin löytyä sille seuraksi leikkisä kissakaveri.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, toimi näin.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 130 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.

Tiedustelut

puhelin: 045 614 7290 / Hanna-Maija, vain soittoaikoina

sähköposti: hanna-maija*rekkurescue.com (tähti @-merkki)

Soittoajat:

ke 3.5. klo 19:00-19:30
ma 8.5. klo 18:30-19:00

HUOM! Yhteydenotot ensin sähköpostitse. Kerro itsestäsi sekä millainen koti kissalle olisi tarjolla. Viestin aiheeseen kissan nimi.

Muistathan, että tämä on meille palkatonta VAPAAEHTOISTYÖTÄ palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti kun voimme. Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin!

Kyselyitä vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä!

Luethan ennen yhteydenottoa sivuiltamme löytyvät kissatiedotteet ja luovutussopimuksen. Lisätiedot rokotuksista, madotuksista, mikrosirusta ja kulukorvauksista yms. löytyvät niistä.
Kiitos!