Taiga *suomalainen*

narttu (steriloitu) Suomessa Päivitetty 9.4.2017

Leikattu naaras, nuori aikuinen, kotihoidossa Helsingissä.

9.4.2017 Taiga on pikkuruinen kissatyttö, joka saapui kotihoitoon Rekku Rescuelle isosta kissapopulaatiosta Kouvolasta. Alkuun ihmisiä kohtaan arasta ja pelokkaasta Taigasta on kotihoidossa vietetyn ajan jälkeen kuoriutumassa varsin lämmin ja sosiaalinen kaveri. Taiga on rohkaistunut ihmisiä kohtaan huikeasti ja tutun ihmisen silitellessä aloittaa pian kovan puskemisen sekä kehräilyn. Vieraita sekä liian äkkinäisiä lähestymisiä Taiga kuitenkin vielä säikähtää. Taigalla tuntuu riittävän hellyyttä myös muille kissoille ja varmasti arvostaisi uudessa kodissaan rauhallista kissakaveria, joka olisi valmis vastaanottamaan Taigan puskemiset ja muut ystävällisyyden osoitukset. Kotihoidossa Taiga tuli erittäin hyvin toimeen hoitopaikassa olleen toisen kissan kanssa, joka etenkin aluksi toimi Taigalle myös tukena ja turvana pelottaviin ihmisiin tutustuessa. Taiga on nuoren kissan tavoin myös kovin leikkisää tyyppiä ja kotihoitopaikan matot eivät aina kauaa paikallaan pysy. Taigan lempipuuhia onkin kaikenlaisten huiskien sekä pallojen perässä juokseminen joko yksin tai ihmisten kanssa leikkiessä.

Kotihoitoon saapuessa Taigalla todettiin sisäsiisteysongelmia, jotka kuitenkin nyt näyttävät olevan ohitse. Taiga toivoo ensisijaisesti kotia, jossa sillä olisi suunnilleen samanikäinen kissakaveri sekä omistajilla ymmärrystä Taigan ihmisiä kohtaan kokemaan jännitykseen.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, toimi näin.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 130 €. Kulukorvauksella kissa on saanut kolmoisrokotuksen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama ja vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru.fi-palveluun.

Tiedustelut

puhelin: 045 696 8610/Tiina, ainoastaan soittoaikoina!

sähköposti: tiina * rekkurescue.com (korvaa * @-merkillä)

Soittoajat:

keskiviikkoisin 19.30-20.00

Yhteydenotot ensin sähköpostitse. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Palaan asiaan niin pian kuin suinkin kykenen. Viestin aiheeseen kissan nimi.

Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin! Muistathan, että tämä on meille VAPAAEHTOISTYÖTÄ opiskelun, palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti kun voimme.

Kyselyitä vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

Luethan ennen yhteydenottoa sivuiltamme löytyvät kissatiedotteet ja luovutussopimuksen. Lisätiedot rokotuksista, madotuksista, mikrosirusta ja kulukorvauksista yms. löytyvät niistä.
Kiitos!