Nökö *suomalainen*

narttu (steriloitu) Varattu Suomessa Päivitetty 25.4.2017

Leikattu naaras, nuori aikuinen, kotihoidossa Helsingissä.

27.3.2017 Nökö saapui Rekku Rescuen hoiviin uutta kotia etsimään Kouvolasta paikallisen eläinsuojeluyhdistyksen kautta yhdessä Nipen ja Nukan kanssa. Nökö on uusien ihmisten kanssa ehkä aluksi hiukan ujo, mutta on tutustuttuaan hyvin sosiaalinen ja rakastaa rapsutuksia.

Nökö on luonteeltaan aktiivinen ja leikkisä, ja se kaipaa paljon huomiota. Erityisesti Nökö tykkää tehdä temppuja, joista saa herkkupaloja palkinnoksi. Ruoan suhteen Nökö ei muutenkaan nirsoile.

Nökölle etsitään kotia, jossa on toinen kiva ja leikkisä tyttökissa kaverina. Aivan pienten lasten perheeseen Nököä ei suositella.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, toimi näin.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 130 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.

Tiedustelut

puhelin: 045 608 0787/Sadri, ainoastaan soittoaikoina!

sähköposti: sadri * rekkurescue.com (korvaa tähti @-merkillä)

Soittoajat:
ti 2.5. klo 18-18.30

HUOM! Yhteydenotot ensin sähköpostitse. Kerro itsestäsi sekä millainen koti kissalle olisi tarjolla. Viestin aiheeseen kissan nimi.

Muistathan, että tämä on meille palkatonta VAPAAEHTOISTYÖTÄ palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti kun voimme. Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin!

Kyselyitä vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä!

Luethan ennen yhteydenottoa sivuiltamme löytyvät kissatiedotteet ja luovutussopimuksen. Lisätiedot rokotuksista, madotuksista, mikrosirusta ja kulukorvauksista yms. löytyvät niistä.
Kiitos!