Kosti *suomalainen*

uros (kastroitu) Suomessa Päivitetty 27.3.2017

Leikattu uros, nuori aikuinen, kotihoidossa Helsingissä.

25.3.2017 Kosti-poika muutti kotihoitoon Helsinkiin yhdessä kaverinsa Kielon kanssa. Kosti on luonteeltaan harkitseva, se ei ole erityisen arka muttei kuitenkaan ryntää uusiin tilanteisiin. Kosti on leikkisä, se tykkää leikkiä niin yksin, kaverin kanssa, kuin ihmisen kanssakin. Kosti tykkää jahdata palloja pitkin lattioita taikka hypätä kiinni ”lentäviä” sulkaleluja. Kaverin kanssa se juoksee peräjälkeen pitkin kotia ja yltyy lopulta liiankin rajuun painiin jossa pienempi kissa on helisemässä. Toisaalta se köllöttelee tyytyväisenä lattialla tai kiipeilypuussa, eikä korvaansa lotkauta maailman menolle.

Kosti ei ole sylikissa, ja valitsee muutenkin kenen antaa itseään silittää. Luottamuksen rakentaminen saattaa kestää. Kotihoitoperheessä 13-vuotias lapsi oli ensimmäinen jonka poika hyväksyi. Nykyään myös aikuiset saavat silitellä Kostia sopivan hetken sattuessa. Toisaalta Kostia on helppo hoitaa; se ei rimpuile ja ottaa matolääkkeet kiltisti. Kosti on alusta asti suhtautunut rauhallisesti hoitoperheen koiraan, joka tosin on itsekin hyvin rauhallinen. Kostista tulee mainita myös ääni: sillä on ”mielenkiintoinen” maukaisu, joka oli alkuaikoina sen tavaramerkki etenkin öisin. Onneksi unirytmi on kääntynyt pikkuhiljaa ihmisten kannalta parempaan suuntaan, ja yömölinä on siirtynyt iltamölinäksi. Kosti on kaikkinensa mukava poika! Kosti etsii kotia toisen reippaan ja leikkisän kissan kaveriksi. Kostilla on ollut myös hieman haasteita sisäsiisteyden kanssa, mutta tällä hetkellä Kosti on sisäsiisti.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, toimi näin.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 130 €. Kulukorvauksella kissa on saanut kolmoisrokotuksen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama ja vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru.fi-palveluun.

Tiedustelut

puhelin: 045 696 8610/Tiina, ainoastaan soittoaikoina!

sähköposti: tiina * rekkurescue.com (korvaa * @-merkillä)

Soittoajat:

keskiviikkoisin 19.30-20.00

Yhteydenotot ensin sähköpostitse. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Palaan asiaan niin pian kuin suinkin kykenen. Viestin aiheeseen kissan nimi.

Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin! Muistathan, että tämä on meille VAPAAEHTOISTYÖTÄ opiskelun, palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti kun voimme.

Kyselyitä vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

Luethan ennen yhteydenottoa sivuiltamme löytyvät kissatiedotteet ja luovutussopimuksen. Lisätiedot rokotuksista, madotuksista, mikrosirusta ja kulukorvauksista yms. löytyvät niistä.
Kiitos!