Sosuli *suomalainen*

narttu (steriloitu) Varattu Suomessa Päivitetty 3.4.2017

Leikattu naaras, synt. 7/2016, kotihoidossa Helsingissä.

20.3.2017 Sosuli on noin kahdeksankuinen kissatyttö, joka muutti siskonsa kanssa maalta kaupunkiin kotia etsimään. Sosuli hakeutuu siskoaan enemmän ihmisten välittömään läheisyyteen ja välillä tuntuukin, että silittelyn tarve on loputon. Toisinaan silittely kuitenkin päättyy pentumaiseen hepuliin. Siskonsa kanssa Sosuli intoutuu välillä hyvinkin vauhdikkaaseen jahtausleikkiin, vaikka onkin sisaruksista se rauhallisempi.

Sosuli ja siskonsa Hosuli etsivät yhteistä kotia.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, toimi näin.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 130 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.

Tiedustelut

puhelin: 045 221 2535/ Viivi

sähköposti: viivi * rekkurescue.com (korvaa tähti @-merkillä)

Soittoajat:

Maanantaisin klo 16-20

HUOM! Yhteydenotot ensin sähköpostitse. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Viestin aiheeseen kissan nimi.

Muistathan, että tämä on meille palkatonta VAPAAEHTOISTYÖTÄ palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti kun voimme. Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin.

Kyselyitä vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

Luethan ennen yhteydenottoa sivuiltamme löytyvät kissatiedotteet ja luovutussopimuksen. Lisätiedot rokotuksista, madotuksista, mikrosirusta ja kulukorvauksista yms. löytyvät niistä.

Kiitos!