Nukka *suomalainen*

narttu (steriloitu) Varattu Suomessa Päivitetty 7.4.2017

Leikattu naaras, nuori aikuinen, kotihoidossa Espoossa.

17.3.2017 Nukka tuli kotihoitoon Rekku Rescuelle isosta kissapopulaatiosta Kouvolasta yhdessä Nipen kanssa. Upean turkin omaava Nukka on luonteeltaan reipas, seurallinen ja kova leikkimään. Nukka tulee hyvin toimeen sekä muiden kissojen että ihmisten kanssa, mutta nostaminen ja syliin ottaminen eivät vielä ole neidin mieleen. Silittelystä Nukka osaa jo nauttia.

Nukalle etsitään kotia, jossa on kiva kissakaveri. Pienten lasten perheeseen Nukkaa ei suositella.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, toimi näin.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 130 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.

Tiedustelut

puhelin: 045 608 0787/Sadri, ainoastaan soittoaikoina!

sähköposti: sadri * rekkurescue.com (korvaa tähti @-merkillä)

Soittoajat:
ti 2.5. klo 18-18.30

HUOM! Yhteydenotot ensin sähköpostitse. Kerro itsestäsi sekä millainen koti kissalle olisi tarjolla. Viestin aiheeseen kissan nimi.

Muistathan, että tämä on meille palkatonta VAPAAEHTOISTYÖTÄ palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti kun voimme. Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin!

Kyselyitä vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä!

Luethan ennen yhteydenottoa sivuiltamme löytyvät kissatiedotteet ja luovutussopimuksen. Lisätiedot rokotuksista, madotuksista, mikrosirusta ja kulukorvauksista yms. löytyvät niistä.
Kiitos!