Puma *suomalainen*

narttu (steriloitu) Varattu Suomessa Päivitetty 9.3.2017

Leikattu naaras, noin 6 v, kotihoidossa Vantaalla.

9.3.2017 Puma on määrätietoinen ja melko leppoisa johtajatyyppi, joka elää silityksillä ja sylissäololla. Puma ei juurikaan välitä muiden eläinten seurasta ja saattaa hermostua kotihoitopaikan toisen kissan leikkimisyrityksistä. Vieraat ihmiset jännitävät Pumaa aluksi tovin, mutta silitysten toivossa Puma lämpenee nopeasti vieraillekin. Puma leikkii riehakkaasti, mutta vain silloin, kun sille itselle sopii ja sen mielentila on oikeanlainen. Mieluiten Puma leikkii itsekseen pienillä leluilla, joiden perässä se juoksee riemuissaan. Puma ei liikoja huutele, mutta silloin tällöin se ilmoittaa ihmisilleen oven takaakin, jos haluaa syliin tai on nälkäinen.

Puma saapui yhdistyksen kotihoitopaikkaan Kiteeltä, missä se oli asunut isossa kissalaumassa.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, toimi näin.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 130 €. Kulukorvauksella kissa on saanut kolmoisrokotuksen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama ja se on vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru.fi-palveluun.

Tiedustelut

puhelin: 045 614 7290/Katri, ainoastaan soittoaikoina!

sähköposti: katril * rekkurescue.com (korvaa tähti @-merkillä)

Soittoajat:

pe 10.3. klo 17.00-17.30

HUOM! Yhteydenotot ensin sähköpostitse. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi sekä siitä, millainen koti kissalle olisi tarjolla. Viestin aiheeseen kissan nimi.

Muistathan, että tämä on meille palkatonta VAPAAEHTOISTYÖTÄ palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti kun voimme. Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin.

Kyselyitä vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

Luethan ennen yhteydenottoa sivuiltamme löytyvät kissatiedotteet ja luovutussopimuksen. Lisätiedot rokotuksista, madotuksista, mikrosirusta ja kulukorvauksista yms. löytyvät niistä.

Kiitos!