Pörrö *suomalainen*

narttu (steriloitu) Varattu Suomessa Päivitetty 22.6.2017

Leikattu naaras, noin 1 v, kotihoidossa Vantaalla.

22.2.2017 Pörrö on hellyttävä pitkäkarvainen tyttökissa. Pörrö on todettu lähestulkoon sokeaksi, luultavasti synnynnäisen vian takia, joskin se näkee kyllä jonkin verran valoja ja varjoja. Pörrö tarvitsee kodin, jossa ei olisi usein muutoksia, koska sokeuden vuoksi Pörrö liikkuu tottumustensa mukaan. Sokeudestaan huolimatta Pörrö on erittäin rohkea ja utelias kissa, ja hoitokodissaankin juoksee välillä rallia ja painii mattojen sekä kaverinsa Viirun kanssa. Pörrö pääsee hyvin myös hyppimään tasoille ja rakastaakin nukkua hoitopaikan nojatuolissa. Pörrö rakastaa myös silityksiä, mutta vatsan harjaamisesta se ei niin välittäisi, vaikka pitkäturkkinen kissa tarvitseenkin turkin hoitamista, tätä olisikin hyvä harjoitella tulevassa kodissakin. Pörrö tulee toimeen myös kissoihin tottuneiden koirien kanssa. Pörrö on ollut koko ikänsä kaverinsa Viirun seurassa ja Pörrön sokeuden vuoksi näille kahdelle etsitäänkin yhteistä kotia, jotta Pörröllä on turvaa tutusta kaverista. Sokeuden vuoksi Pörröä ei myöskään luovuteta kotiin, jossa on pieniä lapsia.

Pörrö saapui yhdistyksen kotihoitopaikkaan Kiteeltä, missä se oli asunut isossa kissalaumassa.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, toimi näin

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 130 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.

Tiedustelut

puhelin: 045 221 2535/ Viivi

sähköposti: viivi * rekkurescue.com (korvaa tähti @-merkillä)

Soittoajat:

Maanantaisin klo 16-20

HUOM! Yhteydenotot ensin sähköpostitse. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Viestin aiheeseen kissan nimi.

Muistathan, että tämä on meille palkatonta VAPAAEHTOISTYÖTÄ palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti kun voimme. Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin.

Kyselyitä vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

Luethan ennen yhteydenottoa sivuiltamme löytyvät kissatiedotteet ja luovutussopimuksen. Lisätiedot rokotuksista, madotuksista, mikrosirusta ja kulukorvauksista yms. löytyvät niistä.

Kiitos!