Vauhti-Viiru *suomalainen*

narttu (steriloitu) Varattu Suomessa Päivitetty 22.6.2017

Leikattu naaras, noin 2 v, kotihoidossa Vantaalla.

22.2.2017 Vauhti-Viiru on nimensä mukaisesti erittäin leikkisä kissatyttö. Viiru rakastaa kaikkia ja puskee ja kehrää nähdessään ihmisen. Viiru rakastaa niin isosti, että välillä se ei pysty kontrolloimaan itseään ja puskeminen ja kiehnääminen muuttuu puremiseksi. Viiru ei pure kovaa, vaan se on eräänlaista rakkauspuremista, mutta tulevan kodin tulee ottaa tämä huomioon. Viiru rakastaa siis leikkimistä ja kaikki esineet kelpaavat leikkiin, oli ne sitten roskia lattialla tai kyniä pöydällä, ne saavat kyytiä, mikäli osuvat tassun alle. Koska Viiru rakastaa kaikkia, se tulee toimeen niin ihmisten, kissojen kuin koirienkin kanssa. Viiru on koko ikänsä ollut Pörrön seurassa, ja koska sokea Pörrö tarvitsee tutun ja turvallisen kaverin uudessa kodissa, niin nämä kaksi toverusta etsivät kotia yhdessä. Rakkauspuremisen vuoksi Viirua ei sijoiteta perheeseen, jossa on pieniä lapsia.

Viiru saapui yhdistyksen kotihoitopaikkaan Kiteeltä, missä se oli asunut isossa kissalaumassa.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, toimi näin

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 130 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.

Tiedustelut

puhelin: 045 221 2535/ Viivi

sähköposti: viivi * rekkurescue.com (korvaa tähti @-merkillä)

Soittoajat:

Maanantaisin klo 16-20

HUOM! Yhteydenotot ensin sähköpostitse. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Viestin aiheeseen kissan nimi.

Muistathan, että tämä on meille palkatonta VAPAAEHTOISTYÖTÄ palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti kun voimme. Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin.

Kyselyitä vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

Luethan ennen yhteydenottoa sivuiltamme löytyvät kissatiedotteet ja luovutussopimuksen. Lisätiedot rokotuksista, madotuksista, mikrosirusta ja kulukorvauksista yms. löytyvät niistä.

Kiitos!