Harri *suomalainen*

uros (kastroitu) Varattu Suomessa Päivitetty 23.4.2017

Leikattu uros, aikuinen, kotihoidossa Helsingissä.

21.2.2017 Harri on rauhallinen herrasmies ja etsii kotia, jossa se saa jakamattoman huomion. Harrin lempipuuhaa on ihmisen sylissä makoilu, joten kauhean kiireiselle ja menevälle ihmiselle Harri ei sovi. Harri on sohvaperuna ja sellainen omistajakin olisi Harrille sopivin. Silloin tällöin Harrikin intoutuu leikkimään ja matot ovat rullalla - uuden omistajan on hyvä innostaa sitä jatkossakin leikkimään ja liikkumaan enemmän, muuten vyötärölle alkaa kertyä turhia senttejä.

Harri on tavannut lapsia ja ne olivat turhan jännittäviä ja äänekkäitä. Kissoihin tottuneet isommat lapset voisivat olla ok, tosin Harri vaikuttaa viihtyvän hyvin rauhallisessa aikuiskodissa jakamattoman huomion keskipisteenä. Kissoja ja koiriakin Harri on tavannut, mutta ainoana lemmikkinä se olisi tyytyväisin.

Harrin turkki kaipaa päivittäistä kampaamista. Sitä Harri rakastaa ja heittäytyykin selälleen lattialle odottamaan harjaamista.

Harri saapui yhdistyksen kotihoitopaikkaan Kiteeltä, missä se oli elänyt isossa kissalaumassa.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, toimi näin

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 130 €. Kulukorvauksella kissa on saanut kolmoisrokotuksen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama ja se on vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru.fi-palveluun.

Tiedustelut

puhelin: 050 307 1747/ Anni, ainoastaan soittoaikana!

sähköposti: anni * rekkurescue.com (korvaa * @-merkillä)

Soittoajat:

ke klo 18.00-18.30
su klo 11-12

HUOM! Yhteydenotot mieluiten ensin sähköpostitse. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Palaan asiaan niin pian kuin suinkin kykenen. Viestin aiheeseen kissan nimi.

Muistathan, että tämä on meille palkatonta VAPAAEHTOISTYÖTÄ palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti kun voimme. Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin!

Kyselyitä vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

Luethan ennen yhteydenottoa kissatiedotteet sivultamme. Lisätiedot rokotuksista, madotuksista, mikrosirusta ja kulukorvauksista yms. löytyvät niistä. Tutustuthan myös Rekku Rescuen luovutussopimukseen. Kiitos!