Punkki *suomalainen*

uros (kastroitu) Suomessa Päivitetty 17.8.2017

Leikattu uros, synt. 8/2016, kotihoidossa Helsingissä.

16.8.2017 Nyt kun Punkki ja Banjo ovat viettäneet jonkin aikaa kotihoitopaikassa, ovat poikien luonteiden erot tulleet selvemmin esille. Punkki nauttii ihmisen huomiosta ja silityksistä sekä ylipäätään hiukan rauhallisemmasta menosta kuin Banjo. Vaikka vilkas ja leikkisä onkin, se suhtautuu muihin kissoihin ja uusiin asioihin varauksellisemmin. Mutta kun ympäristö ja tilanne on Punkin mielestä sopiva, siitä kuoriutuu aivan hurmaava sylikissa.

Enää ei kaksikolle etsitä välttämättä yhteistä kotia. Punkki viihtyisi varmasti parhaiten rauhallisessa aikuiskodissa, missä arki sujuu leppoisan muuttumattomana. Ehkä jopa kodin ainoana kissana, jos uusi omistaja tarjoaa sille riittävästi virikkeitä.

5.8.2017 Punkki ja sen paras kaveri Banjo palautuivat yhdistykselle uutta kotia etsimään itsestään riippumattomista syistä.

Molemmat pojat ovat vilkkaita ja oppivaisia – mm. ovenkahvan toiminta on jo hallussa. Punkki on vauhtikaksikosta ehkä hiukan varautuneempi uusia asioita ja ihmisiä kohtaan.

Banjo ja Punkki etsivät uutta kotia yhdessä. Pojille olisi hyvä olla tarjolla erilaisia aktiviteetteja, mihin ne saavat purkaa energiaansa.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, toimi näin.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 130 €. Kulukorvauksella kissa on saanut kolmoisrokotuksen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama ja se on vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru.fi-palveluun.

***

17.11.2016 Punkki muutti omaan kotiin Helsinkiin Banjon kaveriksi.

***

Leikattu urospentu, synt. 8/2016.

7.11.2016 Punkki on luonteeltaan erittäin sosiaalinen ja kaipaa paljon ihmisen huomiota ja seuraa. Kunnon kehruukone, joka viihtyy sylissä ja nauttii rapsutuksista! Kaikki yhdessä tekeminen on Punkin mielestä hauskaa eikä se säikähdä pikkuasioista. Myös ruoka maistuu vauhdikkaalle vipeltäjälle hyvin.

Punkki etsii kotia, missä sille olisi paini- ja juoksukaveriksi reipas kollikissa tai vaikka parikin.

Tiedustelut

puhelin: 045 608 0787/Sadri, ainoastaan soittoaikoina!

sähköposti: sadri * rekkurescue.com (korvaa tähti @-merkillä)

Soittoajat:
su 20.8. klo 18-18.30

HUOM! Yhteydenotot ensin sähköpostitse. Kerro itsestäsi sekä millainen koti kissalle olisi tarjolla. Viestin aiheeseen kissan nimi.

Muistathan, että tämä on meille palkatonta VAPAAEHTOISTYÖTÄ palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti kun voimme. Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin!

Kyselyitä vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä!

Luethan ennen yhteydenottoa sivuiltamme löytyvät kissatiedotteet ja luovutussopimuksen. Lisätiedot rokotuksista, madotuksista, mikrosirusta ja kulukorvauksista yms. löytyvät niistä.
Kiitos!