Semmu *Virumaa*

uros Virossa Päivitetty 21.4.2017

Uroskoira, noin 10 v.

21.04.2017 Lempeä Semmu tervehtii häntä heiluen tarhalle tulleet vierailijat. Tämä komistus se vain odottaa kuukausi toisen jälkeen omaa kotia. Semmulla tulee kohta kolme vuotta tarhaelämää täyteen.

07.11.2016 Semmu se vain odottelee omaa kotia löytyväksi. Semmu on ollut kuntokuurilla ja poitsu onkin komeasti hoikentunut ja on todella reipas lenkillä. Askel ei tunnu painavan paksussa lumihangessakaan. Semmu tuttuun tapaansa yrittää kiinnittää huomion itseensä tarhalle saavuttaessa ja onkin innoissaan, kun huomaa pääsevänsä heti ensimmäisenä lenkille. Semmun kanssa tehdäänkin pitkä lenkki lumisessa maisemassa ja paksussa hangessa on hyvä tehdä hiukan namin etsintä tehtäviäkin pojalle, jotta se pääsee käyttämään nenäänsä. Toivotaan, että Semmua tänä talvena onnistaisi ja Semmu pääsisi vihdoista viimein omaan kotiin.

05.07.2016 Semmulle lisätty ulkoiluvideo.

18.05.2016 Semmu pääsi reippaiden tarhamatkalaisten kanssa ulkoilemaan ja papalla olikin hymy korvissa! Semmu kaipailee yhä sitä omaa kissatonta kotia, mieluiten ainoana koirana. Omakotitalo rauhallisella alueella olisi Semmulle sopivin. Semmu on melkein sokea, joten uuden kodin tulisi olla valmis totuttamaan ja opettamaan Semmu kulkemaan uudessa kodissa ja sen ympäristössä.

04.02.2016 Semmu otti tarhamatkaajat viikonloppuna riemuiten vastaan! Papparaiselle lisätty uusia kuvia.

21.12.2015 Semmu on ystävällinen pappakoira Virumaan tarhalla, joka on jo yli vuoden päivät odotellut omaa kotia löytyväksi. Pitkästä tarha-ajasta huolimatta Semmu tulee aina iloisesti häntä heiluen tervehtimään tulijaa. Semmun näkökyky on heikko, mutta se ei papparaisen menoa haittaa. Ulkoilemaan Semmu lähtee oikein mielllään ja askellus on pojalla vielä reipas. Semmu toivoisi vielä pääsevänsä nauttimaan eläkepäivistä kodin lämpöön.

KULUKORVAUS yli 10 vuotiaasta koirasta tai erityissijoituskoirasta on 100 €. Kulukorvauksella koira on saanut rabies- ja viitosrokotuksen (parvo, penikkatauti, tarttuva maksatulehdus, kennelyskä ja leptospiroosi), ulkoloishäädön vähintään kerran sekä heisimadotuksen vähintään kerran (ekinokokki). Se on tunnistemerkitty ja siru on rekisteröity Turvasiru.fi- palveluun. Koiralla on virallinen EU-lemmikkieläinpassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira on virkaeläinlääkärin tarkastama, ja se tuodaan Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle.

Tiedustelut

puhelin: 040 762 1555 (ma-su 10-20)

sähköposti: salla * rekkurescue.com (korvaa * @-merkillä)

Huom! Kyselyt puhelimitse AINOASTAAN edellämainittuina ajankohtina! Ensimmäistä kertaa kyselyä tehdessäsi toivon ensimmäistä yhteydenottoa tehtäväksi puhelimitse.

Huomioithan kuvausta lukiessasi, että teksti on kirjoitettu usein koiran ollessa tarhalla. Eläimen käytös yleensä muuttuu ainakin jonkin verran sen kotiuduttua! Varaudu etukäteen mahdollisiin ongelmiin, koska koirat ovat yleensä kouluttamattomia ja koulutus/sopeutuminen vie oman aikansa. Eläintä ei tule ottaa koskaan säälistä.

Muistathan, että tämä on meille palkatonta VAPAAEHTOISTYÖTÄ palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti kun voimme. Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin!

Tutustuthan etukäteen Kun harkitset rescue koiran hankintaa, luovutussopimukseen sekä koiran ottajan oppaaseen, kiitos! Vastaanotamme koirakyselyitä vain 20 vuotta täyttäneiltä.