Huisku *suomalainen*

uros (kastroitu) Suomessa Päivitetty 20.4.2017

Leikattu uros, s. arviolta 4/2013. Kotihoidossa Hämeenlinnassa.

19.4.2017 Huisku palautui yhdistykselle etsimään kotia.

Huisku on oikein hurmaava herrasmieskissa! Se rakastaa huomiota ja kurisee onnellisena sitä saadessaan. Huisku tykkää kaikista ihmisistä, niin lapsista kuin aikuisista ja kissakaverit ovat myös sen mieleen. Huiskun mielestä on kiva juoksennella ja painia toisten kissojen kanssa ja huiskalelun esiinottaminen saa sen tarkkaavaiseksi saalistajaksi! Leikkien jälkeen on ihana käpertyä kaverin kylkeen nokosille.

Huiskulla on ollut hieman terveysongelmia ja todennäköisesti sillä on kissoille hyvin yleiset kaliki ja herpes -virukset. Nämä aiheuttavat hieman oireita silmävuodon ja ikenien punoituksen muodossa sekä röhisemisenä. Silmää onkin hyvä huuhdella apteekista saatavalla steriilillä suolaliuoksella ja ikeniin hieraista suuta desinfioivaa ainetta päivittäin. Talouden kissojen rokotukset on myös tärkeää pitää voimassa.

Huiskua on tutkittu melko tarkkaan, siitä otettiin röntgenkuvat (vartalo, takaraajat, lonkat), verikokeet (maksa, munuaiset, kilpirauhanen) sekä pissanäyte ja niistä ei löytynyt yllätyksiä. Globuliiniarvo oli hieman koholla, se viittaa kalikiin/herpekseen. Seuraava hammastarkastus on vuoden päästä ja hampaita onkin hyvä käydä tarkastuttamassa ja kuvauttamassa säännöllisesti, kuten kaikilla kissoilla. Huiskulla on hieman ylipainoa ja oletettavasti sen takia turkki oli päässyt huonoon kuntoon ja takkuuntunut selästä. Aiemmassa kodissa Huiskulla on ollut myös vatsaongelmia, mutta raakaruualla vatsa on pysynyt kunnossa ja paino alkanut pudota.

Huisku etsii kotia, jossa sillä olisi kollikaveri jonka kanssa leikkiä ja ottaa päivänokosia. Huisku on aivan ihana, sosiaalinen pallero ja se sopii myös lapsiperheeseen!

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, toimi näin.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 130 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.

***

16.4.2014 Huisku sai kodin Helsingistä Santeri-kissan kaverina.

Kuulumisia kodista:

2.5.2014 Pidin Santeria ja Huiskua aluksi pari päivää eri huoneissa, kun Huisku tuli ja annoin niiden aluksi haistella toisiaan oven raosta. Jännitti vähän, kun Santeri sähisi aika tavalla aina kun näki Huiskun. Lopulta päästin ne samaan huoneeseen ja ei siinä mennyt montaakaan tuntia kun ne jo leikki toistensa kanssa.

Meillä on siis mennyt tosi hyvin, Santeri ja Huisku on jo parhaita kavereita, nukkuu vierekkäin ja syökin samasta kupista. :) Molemmat kissat vaikuttaa olevan tosi iloisia saatuaan leikkikaverin. Huisku on kyllä tosi hyvin sopeutunut tänne meille.

***

Leikattu uros, noin 1 v. Kotihoidossa Helsingissä

17.2.2014 Huisku on energinen ja reipas kollipoika. Huisku jaksaa leikkiä loputtomiin ja tarvitseekin itselleen reippaan ja leikkisän kissakaverin. Huisku tykkää kovasti kotihoitajastaan, kulkee hänen perässään ja tykkää saamastaan huomiosta. Huisku nauttii kehräten harjaamisesta ja rapsutteluista.

14.2.2014 Ystävykset Huuru ja Huisku etsivät omaa kotia. Huuru on vähän ujo ja varautunut harmaavalkoinen kissaneito, Huisku taas reippaampi nuori punainen kolli.

Kaksikko on kotoisin savolaisesta maalaistalosta jossa kissojen määrä oli päässyt lisääntymään liiaksi.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan (tiedot sivun alalaidassa). Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

Tiedustelut

puhelin: 050 346 6550

sähköposti: sonja*rekkurescue.com (tähti @-merkki)

Soittoajat:
ke klo 20:00 - 21:00
la klo 20:00 - 21:00

HUOM! Yhteydenotot ensin sähköpostitse. Kerro itsestäsi sekä millainen koti kissalle olisi tarjolla. Viestin aiheeseen kissan nimi.

Muistathan, että tämä on meille palkatonta VAPAAEHTOISTYÖTÄ palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti kun voimme. Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin!

Kyselyitä vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä!

Luethan ennen yhteydenottoa sivuiltamme löytyvät kissatiedotteet ja luovutussopimuksen. Lisätiedot rokotuksista, madotuksista, mikrosirusta ja kulukorvauksista yms. löytyvät niistä.
Kiitos!